Wellness pre vaše auto


Wellness pre vaše auto

Každé auto si zaslúži občas vyčistiť, vyvoňať a osviežiť. Vaše auto nie je výnimka.

Zamyslite sa nad tým, kedy ste vášmu autu dopriali rozsiahlejší wellness.

Odvezie vás kedy a kam potrebujete, či prší, sneží alebo páli slnko.

Ukážeme vám , aké prostriedky používame a prečo by ich malo dostať aj vaše auto.

  1. Tepovač. Príjemne voňavý silný koncentrát čističa na sedačky, čalúnenie a koberce. Odstraňuje zažratú špinu a obsahuje zložky na rozjasnenie textílii. Vďaka nízkej penivosti je vhodný na ručné tepovanie, aj do tepovacích strojov, extraktorov ako Kärcher a pod. Tento tepovač je vhodný aj na čistenie vnútorných plastov a výborný na čistenie kože.
  2. Oživovač plastov. Je to unikátny prostriedok s multifunkčným využitím na oživenie vyšedivelých vonkajších a vnútorných plastov s dlhodobým účinkom. Po aplikácií na vonkajších plastoch po daždi nevznikajú stekance. Renovuje vyčistením plastov vonkajších aj vnútorných. Oživí vyblednuté, poškrabané alebo fádne plastové časti. Tie si priam vyžadujú zásah, ktorý by zamaskoval nedostatky spôsobené neopatrným zaobchádzaním, alebo zostarnutím a prinavrátil im sviežosť. Poradí si s osviežením väčšiny plastov. Zamaskuje malé škrabančeky a má dlhodobý účinok. Odoláva aj vysokým teplotám na plastoch v motorovej časti.
  3. Krém na kožu. Je to zmes voskov a olejov na ošetrenie a konzervovanie kožených povrchov. Zlepšuje ich vzhľad. Povrch ostáva vláčny, prirodzene matný a nešmykľavý. Krém na kožu má jemnú vôňu.
  4. Deodorant interiérov je látka, ktorá sa pridáva ako prímes do čistiacich prostriedkov. Slúži na osvieženie všetkých interiérov. Je rôznych vôní. Naši klienti si užívajú príjemnú vôňu huba – buba, čo ocenia hlavne deti. Spokojné dieťa = spokojný rodič.
  5. Mimo čistiacich prostriedkov používame profesionálnu techniku Kärcher, ale aj precíznu ručnú prácu pre dosiahnutie maximálneho efektu.

 

Sme profesionáli, a preto používame kvalitnú techniku a výrobcom doporučené čistiace prostriedky – žiadne náhrady. To sa prejaví aj na kvalite našej práce a spokojnosti našich klientov.

Prispôsobíme sa vašim potrebám. Vieme prísť ku klientovi a vyčistiť mu auto u neho. Ale máte možnosť ho aj priviezť k nám na prevádzku a po práci si ho vyzdvihnúť vyčistené. Rozhodnutie je len na vás.